top of page

Natasja Burgers Osteopathie

Holistische behandeling van diverse lichamelijke klachten met osteopatische technieken, coaching en orthomoleculaire adviezen.

Vakgebied: 

Osteopathie - Orthomoleculaire basis advies - Coaching

Ik ben Natasja en ik help mensen met hun lichamelijke klachten.

Als osteopaat  onderzoek ik het gehele lichaam en zoek ik naar bewegingsverliezen die de klachten kunnen veroorzaken.

Om de mens holistisch, oftewel in zijn geheel te bekijken kan het zijn dat ik voedingsadvies geef of gebruik maak van NLP technieken. Vaak komt het voor dat er een mentale oorzaak is voor klachten of dat er bepaalde factoren er voor zorgen dat jouw lichaam zich niet kan herstellen. Met osteopatische technieken wordt het gehele lichaam behandeld en eventuele bewegingsverliezen opgeheven.


Osteopathie helpt het herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen, er zijn dan ook vaak niet veel behandelingen nodig om weer klachtenvrij te functioneren.

Ik zie het als mijn missie om mensen weer bewust te maken van hun lichaam en wat hun lichaam voor tekens geeft. Bewust worden van jouw lichaam is de eerste stap naar herstel. Meer uit het hoofd en meer weer in het lichaam.

Natasja Burgers Osteopathie

Contactpersoon: 

Natasja burgers
Groenlo

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

0544 - 46 88 64

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page