top of page

Marijke en Jacqueline

Onze gezamenlijke passie is te verbinden.

Wij zijn Marijke Groot Koerkamp en Jacqueline Lansink en door onze passie samen te verbinden is Juist Wij! ontstaan.

Onze HOD visie is voor ons werk en privéleven een rode draad. 

Humor Ontmoeten Doelgericht:

Lach, om het leven in het juiste perspectief te plaatsen. Je omgeven met mensen die jou uitdagen om een nog betere versie van jezelf te worden. Focus op al je idealen omdat alles mogelijk is!

 

Door onze jarenlange ervaring in het management weten we welke uitdagingen er kunnen zijn voor jou als manager en jouw team. Periodieke ondersteuning kan hierbij waardevol zijn. Wij hebben een zeer ruim en divers aanbod aan trainers en individuele begeleiders geselecteerd waardoor wij een uniek programma op maat voor jouw organisatie kunnen samenstellen.

 

Ook richten wij ons op de markt voor particulieren. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen zich te ontwikkelen. Wij worden er blij van als we jou kunnen ondersteunen in die persoon die jij graag wilt zijn. We hebben een mooi en breed aanbod op het totale gebied van je goed voelen. Vind de juiste persoon die jou hiermee het beste kan helpen. Mocht je hierbij advies willen dan helpen we je graag. Neem hiervoor gerust (kosteloos) contact met ons op!

 

Daarnaast hebben we ook een Stichting Juist Wij! connect voor Iedereen.

Met deze Stichting willen wij bereiken dat iedereen die niet de financiële middelen heeft voor persoonlijke ontwikkeling toch mee kan doen.

Onze missie is de wereld een beetje mooier te maken. Jouw ontwikkeling is een eerste stap!

ValerieVisschedijk - JuistWij foto over

Marijke Groot Koerkamp, financieel directeur

Ik heb 10 jaar ervaring in de zorg in diverse  managementfuncties. Naast deze ervaringen ben ik ook werkzaam geweest als mantelzorgmakelaar en sociaal werker.

Jacqueline Lansink, commercieel directeur

Ik heb 15 jaar ervaring in de zorg in diverse managementfuncties. Naast deze ervaringen ben ik ook werkzaam geweest als interim manager, trainer en coach. 

bottom of page