Labyrint-Organizing

Coaching voor een georganiseerd leven.

Vakgebied: 

Opruimcoach- Coaching- Organizing

Als professional organizer, ook wel opruimcoach genoemd, bied ik hulp aan mensen die (tijdelijk) het overzicht zijn kwijt geraakt in (een deel van het) huis, agenda, huishouden, administratie of werkplek. Dit kan vele oorzaken hebben, bv een te drukke baan, komst van kinderen, verlies van dierbare, scheiding, ziekte of een beperking zoals AD(H)D, autisme of verzameldrang.


Ik adviseer, coach én bied praktische ondersteuning bij het maken van keuzes over spullen, documenten, aandacht en tijd. Het resultaat is maatwerk: overzicht, ruimte, meer rust in huis & hoofd.

Meer tijd voor wat echt belangrijk is!

Ik ben werkzaam op de particuliere markt en zorgmarkt. In geval van een beperking of ziekte kan de individuele begeleiding soms bekostigd worden uit een PGB (Wmo).

Labyrint-Organizing

Contactpersoon: 

Mieke van Driel
Lochem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-14 86 82 30

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer