top of page

De weg van de mogelijkheden

De zon schijnt, we zitten heerlijk buiten en horen in de verte kinderen lachen.

We drinken onze thee en nemen een hap van ons heerlijke hazelnoot gebakje. We hebben altijd wel wat te vieren. ;)

 

We kijken terug op vorige week: de telefoon gaat en Marijke neemt op. Een vrolijke stem vraagt of we haar misschien kunnen helpen? Ze vertelt dat ze last heeft van haar onzekerheden en niet weet hoe ze dit moet aanpakken. “Voor mijn gevoel heb ik al van alles geprobeerd maar ik kom niet echt verder.”

 

Vandaag kwam ze bij ons. Een leuke spontane vrouw van eind veertig zit bij ons aan tafel en vertelt haar verhaal. Over haar fijne leven met haar man en twee kinderen. Over haar leuke baan op een kantoor. Veel om tevreden over te zijn en toch knaagt er iets aan haar: “Ik wil meer uit het leven halen!”  Ze vertelt dat er in haar leven veel momenten zijn geweest waar een ander een keuze voor haar heeft gemaakt. Door haar onzekerheid heeft ze dat ook laten gebeuren. En daar heeft ze nu genoeg van en ze wil, nee, het moet vanaf nu anders. Maar hoe, dat weet ze eigenlijk niet. 

We hebben het samen over kwetsbaarheid, lef hebben en jezelf laten zien.

Een uurtje later gaat ze blij de deur uit met een lijstje van een aantal mogelijke connectors (ondernemers)  die haar hiermee kunnen helpen.

Aan haar de keuze.

 

Juist Wij! bestaat nu acht jaar, onze vriendschap al twintig jaar. We vieren het leven.

Wij lachen veel met en om elkaar. Dat relativeert en geeft ruimte om de juiste keuzes te maken met ons bedrijf.

  

We groeien nog elke dag en ons bedrijf ook. Daar worden we blij van. Betekenisvol bezig zijn is een belangrijke waarde voor ons. Belangrijk omdat wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om zich te kunnen ontwikkelen.

 

De weg is soms moeilijk te vinden, wij zorgen voor de richting. Jij bepaalt welke.


Comments


bottom of page