top of page

Shiatsu praktijk Wu Chi, massage bij kanker, training en coaching

Samen met jou zoek ik naar een oplossing voor de klachten die er zijn.

Vakgebied: 

Shiatsu massage therapie - Massage bij kanker - Training - Coaching - Sport en bewegen

Je geeft direct vertrouwen in het eerste contact. Je luistert, geeft goede uitleg, je bent vakbekwaam. Je snapt mij. Ik voel me hier veilig. Je doet meer dan masseren of behandelen. Een aantal reacties van klanten na een paar behandelingen.

 

Wat de klacht ook is, er is altijd wel een mogelijkheid om het op te lossen of beheersbaar te maken.

 

Naast Shiatsu therapie verzorg ik ook massage bij kanker, coachingstrajecten én sportlessen. Ik word blij van de gesprekken en de acties met mensen en geniet ervan als  de ander weer een stap verder komt.

 

Ik heb gekozen voor de specialisatie massage bij kanker, omdat ik weet wat deze ziekte met je doet en hoe je je voelt tijdens en na het behandeltraject. Mensen vinden het ook prettig om over de ziekte te praten. Door mijn eigen ervaring hoeft er niet veel uitgelegd te worden. Ik begrijp wat ze voelen.


Je mag rekenen op mijn brede ervaring, kennis en kunde.

Bent u als manager opzoek naar een bredere ondersteuning voor een medewerker? Stuur gerust een mailtje.

Shiatsu praktijk Wu Chi, massage bij kanker, training en coaching

Contactpersoon: 

Wilma Volman
Westendorp

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 23 01 75 70

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page