top of page

RiVA Body-Reset

Praktijk voor gesprek & holistische massage therapie.

Vakgebied: 

Massage- Holistisch - Triggerpoint therapie - Mediaal contact/Reading

Door gesprek komt er vertrouwen en door de integrale holistische massage komt de ontspanning. Hierdoor vindt er in de behandeling diepgang plaats waardoor jij bij je gevoel kan waarmee mentaal en fysiek de stress en pijn vermindert.

Iedere behandeling wie men van mij ontvangt is uniek. Om optimaal af te kunnen stemmen op de persoon worden bij integrale massage dan ook vijf verschillende massagevormen gecombineerd toegepast. Deze zijn klassieke massage, dynamische massage, strekkingen, diepe bindweefsel massage en energetische massage.Zodra ik cliënten ga behandelen op de massagetafel, dus echt in contact ben, kan ik je een reading geven. Ook kan het zijn dat de ziel van jou overleden bekende doorkomt. Ik dwing het contact niet af, zij komen door als zij dat nodig achten voor jou en jij er zelf voor open staat. Op deze manier blijft het een zuivere vorm van contact waar ik dus zeer discreet en dankbaar mee om ga.

Je hebt weer overzicht, inzicht en helderheid m.b.t. wat er op dit moment speelt in je leven.

RiVA Body-Reset

Contactpersoon: 

Esther Oude Elberink
Gendringen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-15 57 81 71

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page