RiVA Body-Reset

Praktijk voor gesprek & holistische massage therapie.

Vakgebied: 

Massage- Holistisch - Triggerpoint therapie - Mediaal contact/Reading

Door gesprek komt er vertrouwen en door de integrale holistische massage komt de ontspanning. Hierdoor vindt er in de behandeling diepgang plaats waardoor jij bij je gevoel kan waarmee mentaal en fysiek de stress en pijn vermindert.

Iedere behandeling wie men van mij ontvangt is uniek. Om optimaal af te kunnen stemmen op de persoon worden bij integrale massage dan ook vijf verschillende massagevormen gecombineerd toegepast. Deze zijn klassieke massage, dynamische massage, strekkingen, diepe bindweefsel massage en energetische massage.Zodra ik cliënten ga behandelen op de massagetafel, dus echt in contact ben, kan ik je een reading geven. Ook kan het zijn dat de ziel van jou overleden bekende doorkomt. Ik dwing het contact niet af, zij komen door als zij dat nodig achten voor jou en jij er zelf voor open staat. Op deze manier blijft het een zuivere vorm van contact waar ik dus zeer discreet en dankbaar mee om ga.

Je hebt weer overzicht, inzicht en helderheid m.b.t. wat er op dit moment speelt in je leven.

RiVA Body-Reset

Contactpersoon: 

Esther Oude Elberink
Gendringen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-15 57 81 71

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer