top of page

MARLOU
Management, advies, coaching & training

Systemisch coachen & trainen voor organisaties en individuen.

Vakgebied: 

Persoonlijke ontwikkeling- Systemisch coachen- Familie opstellingen

Sta je op een kruispunt waarbij je niet weet welke richting op te gaan?

Voel je dat er iets moet veranderen, maar weet je niet waar te beginnen?

Heb je last van burn-out klachten, stress en/of meer?

Merk je dat bepaalde patronen zich blijven herhalen en krijg je hier geen grip op?

Dan is een familieopstelling echt iets voor jou!


Met behulp van (familie/ organisatie) opstellingen help ik je om je blokkades in de ogen te kijken die je ervan weerhouden om voluit te leven vanuit je eigen leiderschap. Met als vertrekpunt jouw uitdaging hierin op dit moment.


In mijn aanpak help ik zowel teams als individuen verder te ontwikkelen door de theorieën en technieken op het gebied van o.a. coaching, management en organisatie ontwikkeling te combineren met de technieken uit de wereld van NLP en systemisch werk.MARLOU
Management, advies, coaching & training

Contactpersoon: 

Marlou Vos
Zutphen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 54 23 02 83

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page