top of page

Limodo

Intuïtieve kracht coach.

Vakgebied: 

Coaching- Leiderschap- Intuïtie

Coaching voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Ieder mens heeft een innerlijk weten; een soort kompas.

Maar toch handel je vaak op basis van aannames en overtuigingen en negeer je het gevoel.

Ik begeleid je bij het creëren van inzicht en bewustwording. Met veel energie kan ik je motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Moeiteloos jezelf laten ontwikkelen tot de persoon die jij graag wilt zijn!


Mijn intuïtie is sterk waardoor ik goed aanvoel waar het potentieel zit en waar de gevoelige punten liggen.Ieder mens bestaat uit vele facetten en daarom ben jij bijzonder en uniek. Dat mag je laten zien. Stralen zoals jij dat wilt!


MOEITELOOS BRILJANT ZIJN
Limodo

Contactpersoon: 

Jacqueline Lansink
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 - 50 26 01 63

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page