top of page

Bij Marloes Body & Mind

Als vitaliteitscoach leer ik jou fysiek én geestelijk gezonde gewoonten aan met als resultaat een blijvend gezonde leefstijl.

Vakgebied: 

Gezonde leefstijl - Infrarood warmtecabine - Vitaliteitscoach

Wil je geestelijk en lichamelijk in vorm zijn? Als vitaliteitscoach leer ik jou fysiek én geestelijk gezonde gewoonten aan met als resultaat een blijvend gezonde leefstijl.


Ik kijk naar jou als compleet persoon met als resultaat het verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid, het behalen van persoonlijke doelen voor bewegen, voeding en ontspanning en het creëren van een goede werk-privé balans. 


“Ik hoor geregeld vrouwen zeggen dat ze te druk zijn om te sporten. Ik begrijp dat vrouwen bezige bijtjes zijn; tijd is kostbaar. Ik geloof in efficiëntie, daarom train ik samen met jou voor een maximaal resultaat in de SlimCab infrarood warmtecabine.”“Je hoeft niet persé maat 36 te hebben om je mooi te voelen. Het gaat erom dat je lekker in je vel zit en dat is meer dan alleen de buitenkant.” Ik bied daarom naast krachttraining in de infrarood cabines pakketten aan die bijdragen aan een blijvend gezonde leefstijl (burn-out preventie, hormoonbalans en voeding).Bij Marloes Body & Mind

Contactpersoon: 

Marloes Polman
Lichtenvoorde

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 - 18 47 83 74

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page