top of page

Bij Marloes Body & Mind

Als vitaliteitscoach leer ik jou fysiek én geestelijk gezonde gewoonten aan met als resultaat een blijvend gezonde leefstijl.

Vakgebied: 

Gezonde leefstijl - Infrarood warmtecabine - Vitaliteitscoach

Wil je geestelijk en lichamelijk in vorm zijn? Als vitaliteitscoach leer ik jou fysiek én geestelijk gezonde gewoonten aan met als resultaat een blijvend gezonde leefstijl.


Ik kijk naar jou als compleet persoon met als resultaat het verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid, het behalen van persoonlijke doelen voor bewegen, voeding en ontspanning en het creëren van een goede werk-privé balans. 


“Ik hoor geregeld vrouwen zeggen dat ze te druk zijn om te sporten. Ik begrijp dat vrouwen bezige bijtjes zijn; tijd is kostbaar. Ik geloof in efficiëntie, daarom train ik samen met jou voor een maximaal resultaat in de SlimCab infrarood warmtecabine.”“Je hoeft niet persé maat 36 te hebben om je mooi te voelen. Het gaat erom dat je lekker in je vel zit en dat is meer dan alleen de buitenkant.” Ik bied daarom naast krachttraining in de infrarood cabines pakketten aan die bijdragen aan een blijvend gezonde leefstijl (burn-out preventie, hormoonbalans en voeding).Bij Marloes Body & Mind

Contactpersoon: 

Marloes Polman
Lichtenvoorde

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 - 18 47 83 74

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Nickname
gemiddelde waardering 5 uit 5

9 jan. 2024

Review text

I recommend this product.

Nickname
gemiddelde waardering 5 uit 5

3 nov. 2023

Review text

I recommend this product.

Nickname
gemiddelde waardering 5 uit 5

19 okt. 2023

Review text

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page