top of page

5 Elementen en Feng Shui Studio/Bridges services

Leer leven vanuit je bron energie met 9 Star Ki, 5 Elementen Voeding & Feng Shui.

Vakgebied: 

Energierijk leven- 5 Elementen & Feng Shui balans- Ultieme vitaliteit van lichaam en geest

De sleutel tot ultieme vitaliteit van lichaam en geest ligt in de kracht van de 5 Elementen; Water – Hout – Vuur – Aarde en Metaal.


Wat leuk dat ik je mag vertellen hoe je kunt leven vanuit je bron energie – de kern van je kunnen. Jouw persoonlijke 9 Star Ki geeft jou inzicht in je relaties en waarom en hoe je reageert op bepaalde situaties.


Met 5 Elementen Voeding kun je zorgen voor een hoge energetische waarde van je eten en Feng Shui faciliteert een gezonde energiestroom in je huis en kantoor die zorgt voor interne vrede, welzijn en harmonie.


Wijzelf en onze emoties hebben effect op elke cel in ons lichaam omdat mentaal en fysiek onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Leer, hoe je de 5 Elementen in je leven kunt integreren en ervaar balans, gezondheid, vitaliteit en welzijn.


Energie & Chakra pendel. Dit gezondheidssieraad brengt je chakra’s in balans, heft bokkades op in je energiebaan en herstelt de energiestroom in je lichaam.

Ervaar de kracht en bescherming van de pendel afgestemd op jouw bronenergie.


Ik ontvang je graag (op afspraak) in mijn 5 Elementen en Feng Shui Studio in Aalten en wens je een heerlijk energierijk leven.

5 Elementen en Feng Shui Studio/Bridges services

Contactpersoon: 

Ellen Richardson-Stoltenborg
Aalten

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-50 21 37 81

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page