Voeding voor de Geest

Voedingsadviseur, levenscoach (naturopaat) & trouwambtenaar.

Vakgebied: 

Voeding- Leefstijl- Hormonen

Zit je niet lekker in je vel?

Soms overzie je de mogelijkheden niet om verder te komen, zit je niet lekker in je vel en sta je niet meer helemaal in je kracht. Mensen die dit bewustzijn bereiken zijn gebaat bij iemand die in dit proces een tijdje met hen ‘oploopt’. Ons welzijn heeft af en toe extra aandacht nodig, even stilstaan om de dingen die er op je pad liggen te kunnen bekijken.


Als therapeut heb ik mijn terrein uitgebreid naar aandacht voor voeding en aandacht voor je lijf; een gezonde geest huist namelijk in een gezond lichaam. Gezonde voeding, aangepast aan wat jij nodig hebt, aan wat jij bent, aan hoe jij leeft, is het uitgangspunt. Want alleen als je dicht bij jezelf blijft kun je je levensstijl echt veranderen.


Wil jij je immuunsysteem verbeteren?

Als je bereid bent iets aan je gezondheid te willen doen is het een goed idee om deze, mede via een bloedtest (een EMB-test), vast te laten stellen. Stuur me een berichtje zodat we een afspraak kunnen maken

Voeding voor de Geest

Contactpersoon: 

Maureen Story
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 48 79 61 94

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer