top of page

Tijd voor yoga

Ik help je op weg naar meer rust en balans in body & mind.

Vakgebied: 

Yin Yoga- Yoga Nidra- Cacao Ceremony

Heb jij ook het gevoel dat je altijd "aan" staat en verlang je naar meer rust, gemak en plezier in je leven?


Wil je leren hoe je je gedachten kalmeert en je jezelf weer tot rust brengt? En hoe je daardoor meer ontspanning en balans kunt ervaren. Hoe je van "doen" naar "zijn" kunt gaan?


Ik ben Jacqueline Beeren en ben sinds 2008 bezig met yoga, meditatie en yoga nidra.

In 2013 heb ik het yogahuis in Doetinchem opgericht. Dit was de eerste grote yogastudio in Doetinchem waar we 7 jaar lang met een heel team docenten onze liefde voor yoga hebben verspreid.

Nu ben ik weer back-to-basic maar geef ik met evenveel liefde mijn passie door voor een lichter en bewuster leven.


Yoga, meditatie, yoga nidra, adem, acupressuur en aandacht zijn de tools die ik gebruik in al mijn lessen, workshops en retreats. Binnenkort komt daar nog energetische (meridiaan) massage bij.Ik help je graag op weg naar meer rust & balans in je leven.

Wanneer is het voor jou tijd om te beginnen?
Tijd voor yoga

Contactpersoon: 

Jacqueline Beeren
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-20 20 67 58

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page