top of page

Thuis bij Carmen

Praktijk voor holistische therapie en coaching.

Vakgebied: 

Reiki- Coaching- HSP

Welkom! bij 'Thuis bij Carmen'.

Ik ben Carmen Sessink, afgestudeerd holistisch therapeut en Reiki Master en mijn zielsmissie is om mensen te helpen vanuit mijn hart met zachtheid en puurheid. Dit doe ik m.b.v. Reiki behandelingen en holistische therapie en coaching.

Je vindt bij mij een luisterend oor en ik zet je graag weer in jouw kracht.


Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen van je lichaam stimuleert en je lichaam weer in balans brengt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Mijn methode biedt ondersteuning bij o.a.:

• Piekeren en emotionele klachten

• Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, spierklachten

• Stress gerelateerde klachten of burn-out

• Hoogsensitiviteit


Wil je leven vanuit je hart? Geen last hebben van wat anderen van je vinden, vol vertrouwen leven en liefde en licht uitstralen?

Ik kijk er naar uit je te helpen om je weer thuis te voelen bij/in jezelf.


Thuis bij Carmen

Contactpersoon: 

Carmen Sessink
Zelhem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-10 88 88 10

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page