Samtosha-Praktijk

Een praktijk voor massage en persoonlijke ontwikkeling.

Vakgebied: 

Massage- Energetisch- Klank

In een maatschappij waar we elke dag geprikkeld worden om buiten onszelf te komen is het een uitdaging om elke keer weer bij jezelf terug te keren en te blijven.

Massage en Yoga, Reiki en Klank zijn daarvoor mooie ingangen. Het brengt je weer in contact met je lijf en je gevoel. Je gaat je meer bewust worden van de signalen die jouw lichaam en geest jou geven. Daardoor ben je beter in staat eigen grenzen te herkennen en te respecteren en op deze manier goed voor jezelf te zorgen.In mijn praktijk bied ik diverse massages en behandelingen aan, maar ook is het mogelijk om samen te kijken naar een vraag binnen jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een heerlijke ontspannende massage of heb je een persoonlijk vraagstuk en wil je weten wat ik jou daarin te bieden heb voel je dan vrij om contact met mij op te nemen.Samtosha-Praktijk

Contactpersoon: 

Carla Louwerier
Zelhem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-23 11 11 50

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer