top of page

Samtosha-Praktijk

Een praktijk voor massage en persoonlijke ontwikkeling.

Vakgebied: 

Massage- Energetisch- Klank

In een maatschappij waar we elke dag geprikkeld worden om buiten onszelf te komen is het een uitdaging om elke keer weer bij jezelf terug te keren en te blijven.

Massage en Yoga, Reiki en Klank zijn daarvoor mooie ingangen. Het brengt je weer in contact met je lijf en je gevoel. Je gaat je meer bewust worden van de signalen die jouw lichaam en geest jou geven. Daardoor ben je beter in staat eigen grenzen te herkennen en te respecteren en op deze manier goed voor jezelf te zorgen.In mijn praktijk bied ik diverse massages en behandelingen aan, maar ook is het mogelijk om samen te kijken naar een vraag binnen jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij op zoek naar een heerlijke ontspannende massage of heb je een persoonlijk vraagstuk en wil je weten wat ik jou daarin te bieden heb voel je dan vrij om contact met mij op te nemen.Samtosha-Praktijk

Contactpersoon: 

Carla Louwerier
Zelhem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-23 11 11 50

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page