Rondom Ziekzijn, Overlijden en Rouw

Adviserende en emotionele begeleiding bij een levensbedreigende ziekte en aan nabestaanden.

Vakgebied: 

Rouw en verlies begeleider - Stervensbegeleider

Met Rondom Ziekzijn, Overlijden en Rouw biedt ik adviserende en emotionele begeleiding bij een levensbedreigende ziekte en aan nabestaanden.


Ik begeleid degenen die ziek zijn en zijn/haar naasten bij levensvragen, keuzes, en bied een luisterend oor. Met als uitgangspunt meer berusting en behoudt van eigen regie.


Als stervensbegeleider begeleidt ik en kan ik informeren rondom het stervensproces. Ook voor naasten kan het leiden tot het voorkomen van gevoelens van onrust, schuldgevoelens en vragen na het overlijden van de ander.


Als rouw- en verliesbegeleider bied ik emotionele ondersteuning en sta mensen bij in hun rouw met een luisterend oor, aandacht, begrip en erkenning. Met als doel nabestaanden te begeleiden in deze zware periode van rouw en verdriet.
Mijn bezoeken kunnen vergoed worden uit een aanvullende verzekering. Ik bezoek aan huis of ontvang cliënten in mijn praktijkruimte.

Ik geef ondersteuning in deze emotionele fase van hun leven.

Rondom Ziekzijn, Overlijden en Rouw

Contactpersoon: 

Judith Nijland
Beek (Gem. Montferland)

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 -22 29 98 88

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer