top of page

Rondom Ziekzijn, Overlijden en Rouw

Adviserende en emotionele begeleiding bij een levensbedreigende ziekte en aan nabestaanden.

Vakgebied: 

Rouw en verlies begeleider - Stervensbegeleider

Met Rondom Ziekzijn, Overlijden en Rouw biedt ik adviserende en emotionele begeleiding bij een levensbedreigende ziekte en aan nabestaanden.


Ik begeleid degenen die ziek zijn en zijn/haar naasten bij levensvragen, keuzes, en bied een luisterend oor. Met als uitgangspunt meer berusting en behoudt van eigen regie.


Als stervensbegeleider begeleidt ik en kan ik informeren rondom het stervensproces. Ook voor naasten kan het leiden tot het voorkomen van gevoelens van onrust, schuldgevoelens en vragen na het overlijden van de ander.


Als rouw- en verliesbegeleider bied ik emotionele ondersteuning en sta mensen bij in hun rouw met een luisterend oor, aandacht, begrip en erkenning. Met als doel nabestaanden te begeleiden in deze zware periode van rouw en verdriet.
Mijn bezoeken kunnen vergoed worden uit een aanvullende verzekering. Ik bezoek aan huis of ontvang cliënten in mijn praktijkruimte.

Ik geef ondersteuning in deze emotionele fase van hun leven.

Rondom Ziekzijn, Overlijden en Rouw

Contactpersoon: 

Judith Nijland
Beek (Gem. Montferland)

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 -22 29 98 88

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page