top of page

Puur Maïke

Laat je pure licht stralen!

Vakgebied: 

Intuïtief coach - Numeroloog - Energiewerker

Wil jij verwondering en rust ervaren?

Jezelf ontmoeten en ontdekken wat je aan talenten en kennis al in je draagt?

Bewust worden van jouw natuurlijke kracht?

Dan is Numerologie wat voor jou!

 

Numerologie is een krachtige en doeltreffende methode om jouw levensmissie en levenspad inzichtelijk te maken. Je gaat ervaren wat bij je past, waar je blij van wordt en waar je lessen liggen. Aan de hand van de getallen uit je geboortedatum en -naam krijg je inzicht in jouw persoonlijke profiel. Je geboortedatum is de toegangscode tot je eigen schatkist!


Je voelt dat het klopt, ervaart meer balans en verbondenheid, hebt helder voor ogen wat je te doen staat en waar je groeipotentieel ligt. Ondersteund met intuïtieve afstemmingen en een holistische blik biedt Puur Maïke jou een unieke vindtocht in persoonlijke bewustwording!


Ik ben Maïke Weenink-Tankink, intuïtief coach, numeroloog en energiewerker. Puurheid. Dat is waar ik voor ga. Zodat jouw licht gaat stralen, van binnenuit!

Puur Maïke

Contactpersoon: 

Maïke Weenink-Tankink
Lievelde (postadres), Harreveld (praktijkadres)

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 13 39 15 71

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page