top of page

Puur Chado

Kom meer in contact met jouw lichaam, je gevoel en je hart voor de beste versie van jezelf.

Vakgebied: 

Chi Neng Qigong- Thee sommelier- Bach Bloesem Remedie

Door middel van een mooie thee, je wereld verrijken en je bewust worden van al je zintuigen.

Dit is vaak de eerste start als je bij mij komt. Vandaar uit gaan we verder werken zodat jouw levensenergie opgebouwd kan worden en je nog meer jouw potentieel kan leven.

Dit doen we o.a. door aandacht te besteden aan de oefeningen van Chi Neng Qigong, te kijken naar de seizoenen, de meridianen, Bach Bloesem Remedies.Dit samen zorgt ervoor dat je jezelf genezend vermogen aanspreekt en je meer in harmonie komt met je lichaam en geest. Het maakt dat je ontspannen en krachtig in je eigen leven staat.

De bewegingen van Chi Neng Qigong zijn zacht en vloeiend vanuit rust maar werken heel krachtig.


Samen op weg kan bij mij door het volgen van lessen of starten met een individueel traject of om een workshop of thema dag(deel) te volgen.

Puur Chado

Contactpersoon: 

Heleen Mombarg
Groenlo

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-10 27 87 09

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page