top of page

Praktijk Yugen

Energetische behandelingen en kleurenpunctuur.

Vakgebied: 

Kleurenpunctuur- Energetische behandeling- Traumabehandeling

Ik help jou in balans te komen zodat jij weer voluit van je leven kunt genieten.


In mijn praktijk werk ik graag met mensen die bereid zijn op een andere manier naar hun klachten te kijken. Ik help je om te zoeken naar de diepere oorzaak achter je klacht, zodat we deze bij de kern kunnen oplossen. Hierbij maakt het niet uit of de klacht fysiek of psychisch is.

Vanuit een veilige bedding zal ik je helpen om diep naar binnen te keren, je blokkades te ont-dekken en te transformeren. Jij mag je op een lichte, luchtige en moeiteloze manier ontdoen van alles wat jou niet meer dient, zodat jij volledig in jouw kracht kunt staan.

Jij mag zijn weer wie jij ten diepste werkelijk bent!



Tijdens de sessie stem ik mij af op wat jij op dat moment nodig hebt waarbij ik, naast mijn invoelend vermogen, gebruik maak van kleurenpunctuur, healing en de energetische stoelen.


Praktijk Yugen

Contactpersoon: 

Ine de Blok
Terborg

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-54 96 28 71

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page