Praktijk Yugen

Energetische behandelingen en kleurenpunctuur.

Vakgebied: 

Kleurenpunctuur- Energetische behandeling- Traumabehandeling

Ik help jou in balans te komen zodat jij weer voluit van je leven kunt genieten.


In mijn praktijk werk ik graag met mensen die bereid zijn op een andere manier naar hun klachten te kijken. Ik help je om te zoeken naar de diepere oorzaak achter je klacht, zodat we deze bij de kern kunnen oplossen. Hierbij maakt het niet uit of de klacht fysiek of psychisch is.

Vanuit een veilige bedding zal ik je helpen om diep naar binnen te keren, je blokkades te ont-dekken en te transformeren. Jij mag je op een lichte, luchtige en moeiteloze manier ontdoen van alles wat jou niet meer dient, zodat jij volledig in jouw kracht kunt staan.

Jij mag zijn weer wie jij ten diepste werkelijk bent!Tijdens de sessie stem ik mij af op wat jij op dat moment nodig hebt waarbij ik, naast mijn invoelend vermogen, gebruik maak van kleurenpunctuur, healing en de energetische stoelen.


Praktijk Yugen

Contactpersoon: 

Ine de Blok
Terborg

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-54 96 28 71

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer