top of page

Praktijk Yugen

Energetische behandelingen en kleurenpunctuur.

Vakgebied: 

Kleurenpunctuur- Energetische behandeling- Traumabehandeling

Ik help jou in balans te komen zodat jij weer voluit van je leven kunt genieten.


In mijn praktijk werk ik graag met mensen die bereid zijn op een andere manier naar hun klachten te kijken. Ik help je om te zoeken naar de diepere oorzaak achter je klacht, zodat we deze bij de kern kunnen oplossen. Hierbij maakt het niet uit of de klacht fysiek of psychisch is.

Vanuit een veilige bedding zal ik je helpen om diep naar binnen te keren, je blokkades te ont-dekken en te transformeren. Jij mag je op een lichte, luchtige en moeiteloze manier ontdoen van alles wat jou niet meer dient, zodat jij volledig in jouw kracht kunt staan.

Jij mag zijn weer wie jij ten diepste werkelijk bent!Tijdens de sessie stem ik mij af op wat jij op dat moment nodig hebt waarbij ik, naast mijn invoelend vermogen, gebruik maak van kleurenpunctuur, healing en de energetische stoelen.


Online aanbod

Online behandeling: Is het moeilijk om naar de praktijk te komen? Dan kunnen we de sessie ook online doen. Op een afgesproken tijd stem ik af op jou en jouw energie, ik stel je vragen en geef je inzichten. Ik ga voor jou in een van de energetische stoelen zitten, zodat jij precies die behandeling krijgt die voor jou helpend is. Energetisch gezien is er geen verschil tussen een behandeling online of in de praktijk.

 

Reading; zit je met een specifieke vraag of probleem waar je graag wat inzicht op wilt krijgen? Ik help je graag door op jou af te stemmen en te ‘kijken’ wat er meespeelt. Ik voel waar jouw onbewuste blokkades zitten, waar jij steeds tegen aan loopt. Door de dingen die ik jou aanreik zul jij nieuwe inzichten krijgen of op een andere manier naar je vraag of probleem kijken. Praktijk Yugen

Contactpersoon: 

Ine de Blok
Terborg

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-54 96 28 71

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Nickname
gemiddelde waardering 5 uit 5

9 jan. 2024

Review text

I recommend this product.

Nickname
gemiddelde waardering 5 uit 5

3 nov. 2023

Review text

I recommend this product.

Nickname
gemiddelde waardering 5 uit 5

19 okt. 2023

Review text

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page