top of page

Praktijk Oost

Praktijk Oost voor acupunctuur en kruiden.

Vakgebied: 

Acupunctuur- Kruiden

Praktijk Oost is een praktijk voor Chinese Geneeskunde waar ik, Carla Oostveen, vol passie en liefde acupunctuur geef. Dit wordt vaak met kruiden aangevuld: de Chinese medicijnen.


Ben je uitbehandeld of heb je last van onduidelijke klachten? De Chinese geneeskunde kent naast de fysiek tastbare functies van het lichaam ook nog energetische functies. Daarnaast worden lichaam en geest niet uit elkaar gehaald. Hierdoor zijn klachten vaak wel te plaatsen waar dit voor de Westerse geneeskunde lastig is. Bovendien wordt de oorzaak behandeld, niet alleen de klacht.


Het blijkt echt steeds weer dat het de moeite waard is om klachten ook eens via de bril van de Chinese Geneeskunde te bekijken!


Je bent van harte welkom om te horen wat ik voor jou kan betekenen. De intake is altijd gratis zodat je geheel vrijblijvend kan bekijken of het bij jouw past.

Praktijk Oost

Contactpersoon: 

Carla Oostveen
Doetinchem en Lichtenvoorde

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 40 67 45 85

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page