Praktijk Oost

Praktijk Oost voor acupunctuur en kruiden.

Vakgebied: 

Acupunctuur- Kruiden

Praktijk Oost is een praktijk voor Chinese Geneeskunde waar ik, Carla Oostveen, vol passie en liefde acupunctuur geef. Dit wordt vaak met kruiden aangevuld: de Chinese medicijnen.


Ben je uitbehandeld of heb je last van onduidelijke klachten? De Chinese geneeskunde kent naast de fysiek tastbare functies van het lichaam ook nog energetische functies. Daarnaast worden lichaam en geest niet uit elkaar gehaald. Hierdoor zijn klachten vaak wel te plaatsen waar dit voor de Westerse geneeskunde lastig is. Bovendien wordt de oorzaak behandeld, niet alleen de klacht.


Het blijkt echt steeds weer dat het de moeite waard is om klachten ook eens via de bril van de Chinese Geneeskunde te bekijken!


Je bent van harte welkom om te horen wat ik voor jou kan betekenen. De intake is altijd gratis zodat je geheel vrijblijvend kan bekijken of het bij jouw past.

Praktijk Oost

Contactpersoon: 

Carla Oostveen
Doetinchem en Lichtenvoorde

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 40 67 45 85

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer