top of page

Praktijk Mevrouw Slak

Massages, Stressologie, Yoga Nidra.

Vakgebied: 

Massage- Stressologie- Burn-out

Massage is fijn en goed voor je lichaam en geest. Het bevordert de bloed-, lymfe- en energiestromen van je lichaam en versterkt je immuunsysteem.


Je kan massage ook zien als een optimale manier van ontspanning, goed voor je lichaam zorgen en problemen als overbelasting voorkomen en stressklachten verminderen. Juist in tijden van drukte, steeds maar van alles “moeten” en maar “aan” staan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je stress ervaart maakt je lichaam stresshormonen aan en dat ontregelt van alles in je lichaam, onder meer de productie van gelukshormonen. Zo raak je uit balans, kunnen burn-outklachten ontstaan en kun je je vermoeid, angstig of somber voelen.


Het goede nieuws is dat je dit probleem kunt oplossen door de juiste voedingsstoffen in te zetten om je stress te verminderen met behulp van stressologie.

Praktijk Mevrouw Slak

Contactpersoon: 

Bernarda Looman
Zelhem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-30 72 42 36

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page