Praktijk Mevrouw Slak

Massages, Stressologie, Yoga Nidra.

Vakgebied: 

Massage- Stressologie- Burn-out

Massage is fijn en goed voor je lichaam en geest. Het bevordert de bloed-, lymfe- en energiestromen van je lichaam en versterkt je immuunsysteem.


Je kan massage ook zien als een optimale manier van ontspanning, goed voor je lichaam zorgen en problemen als overbelasting voorkomen en stressklachten verminderen. Juist in tijden van drukte, steeds maar van alles “moeten” en maar “aan” staan is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je stress ervaart maakt je lichaam stresshormonen aan en dat ontregelt van alles in je lichaam, onder meer de productie van gelukshormonen. Zo raak je uit balans, kunnen burn-outklachten ontstaan en kun je je vermoeid, angstig of somber voelen.


Het goede nieuws is dat je dit probleem kunt oplossen door de juiste voedingsstoffen in te zetten om je stress te verminderen met behulp van stressologie.

Praktijk Mevrouw Slak

Contactpersoon: 

Bernarda Looman
Zelhem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-30 72 42 36

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer