Praktijk Lichtgericht

Energetische therapie.

Vakgebied: 

Energetische therapie- Malvatherapie- Healing

Mijn naam is Marloes Hettelaar en je kunt bij mij terecht voor energetische therapie.

Deze vorm van therapie richt zich op het herstellen van de harmonie en balans van het lichaam en het bevorderen van het zelfherstellende vermogen van de mens. Door desgewenst energie toe te voegen of af te voeren in het energiesysteem, kunnen klachten verminderen of zelfs ophouden te bestaan.Mijn werkwijze is erop gericht om een veranderingsproces op gang te brengen, zodat de therapie ook beklijft. Dit gebeurt door zowel de begeleidende gesprekken voor een behandeling als ook door de ondersteunende adviezen die je meekrijgt voor thuis. De therapie is geschikt voor zowel lichamelijke als geestelijke ziekten/klachten.


Als erkend energetisch therapeut, geregistreerd bij de RBCZ worden de behandelingen door veel aanvullende zorgverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed.

Praktijk Lichtgericht

Contactpersoon: 

Marloes Hettelaar
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-20 37 64 05

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer