top of page

Praktijk Levensvol en Acupunctuur Doesburg

Samenwerken aan je gezondheid en reizen voor (levens-)inzicht en verandering.

Vakgebied: 

Holistische hypnose - de Helende reis - Acupunctuur

Ik ben Dieke en ik neem je mee op een reis voor (levens-)inzichten en verandering, op weg naar een vreugdevol leven, een levensvol leven!

Iedereen heeft het in zich om een authentiek vreugdevol leven te leiden want wij zijn tenslotte allemaal al heel en compleet. Alleen heeft het leven, op welke manier dan ook, dit voor je verstoort en voor ruis op de lijn gezorgd.

 

We stemmen af op jouw problemen en/of wensen waarmee je aan de slag wilt gaan in een reistraject van minimaal 3 sessies waarbij ik gebruik maak van holistische hypnose of de helende reis (the Journey) of sjamanisme.

 

Daarnaast ben ik een geaccrediteerde acupuncturist en kunnen we samen aan je gezondheid werken door de combinatie van behandeling, gesprek, adviezen en oefeningen. De acupunctuur wordt vaak gecombineerd met een andere behandelmogelijkheid zodat je in balans en je eigen basiskracht komt te staan. Gericht werken met wat jij nodig hebt, want jij staat centraal! Kijk op mijn sites voor veel meer informatie en achtergrond.

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page