top of page

Praktijk Bellis

Een bijenwastekening laat je ontdekken en verwonderen.

Vakgebied: 

Encaustic - Wastekening - Coaching

Encaustic (inbranden van kleur) is een eeuwenoude techniek.

In mijn praktijk gebruik ik Encaustic (ook wel wastekening genoemd) om intuïtief de kleuren te strijken op gecoat papier met schildersijzer.

De wastekening wordt met het hart gemaakt en in het moment. Zo worden creatieve, intuïtieve en spirituele inzichten aangereikt d.m.v. symboliek en kleur.


Een wastekening zegt meer dan 1000 woorden.


Soms blijven gedachten in cirkeltjes draaien bij een vraagstuk en dan kan het lastig zijn om tot nieuwe inzichten- of op andere gedachten te komen.

Door het kijken in- en naar een wastekening ga je van denken en doen naar voelen en zijn en (her)ontdek je jouw eigen natuur.

Met de persoonlijke wastekening als leidraad krijg je inzicht in je vraag of innerlijk proces.


Tijdens coaching of in een workshop reis ik een stukje mee op ontdekkingstocht en help ik met het duiden van je wastekening.


Nieuwsgierig geworden naar Encaustic?

Hartelijk welkom in mijn praktijk.

Ellis Breukelaar, Encaustic Art coach®

Praktijk Bellis

Contactpersoon: 

Ellis Breukelaar
Sinderen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 - 50 47 04 31

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page