top of page

Pracht-kracht

Ik help je om je lichamelijke of emotionele blokkades op te ruimen door middel van een krachtige aanpak.

Vakgebied: 

Uit balans - Lichamelijke klacht - Blokkades

Als je steeds weer uit balans raakt, als je merkt dat je niet bij je diepste gevoelens kunt komen, als je (chronische) lichamelijke klachten hebt ontwikkeld, dan is energetische coaching een goede stap.


Deze coaching werkt op een zeer diep niveau, waarbij álle aspecten die een rol kunnen spelen bij jouw klacht direct worden aangepakt.


We gaan naar de kern van waar jouw issue is ontstaan.

Dat kan zijn in je jeugd, maar de oorzaak kan ook in een vorig leven gestart zijn. Ik werk tijdens de sessies met jouw onderbewuste, de plek waar alle ervaringen in jouw leven zijn opgeslagen.

Je gedachten speelt hierbij een hele kleine rol, je lichaam de hoofdrol.

Je lichaam is het mooiste instrument om mee te werken; het reageert wanneer we dichtbij de kern komen van jouw klacht en emotionele disbalans.


Elke sessie verwondert me als ik getuige mag zijn van de mooie veranderingen bij de ander; wanneer het inzicht indaalt, blokkades worden losgelaten ontstaat er weer (adem)ruimte.

Pracht-kracht

Contactpersoon: 

Mandy Paryanto
Westervoort

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 – 33 89 89 40

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page