Oefentherapie Doetinchem

Leer je eigen therapeut worden.

Vakgebied: 

Oefentherapie- Stress- Lichamelijke klachten

Heb je regelmatig lichamelijke klachten en merk je dat de fysio maar tijdelijk helpt? Leer dan jouw lichaam op een goede manier in het dagelijks leven en tijdens je werk te bewegen. Dan haal jij je eigen klachten weg én voorkom je nieuwe klachten.


Heb je stress- of spanningsklachten, ook dan ben je bij mij op de goede plek. Als psychosomatisch oefentherapeut help ik je om je (onbewuste) angsten aan te pakken, waardoor jij weer vrij wordt om je eigen keuzes te maken.

Lichamelijke klachten hebben vaak een psychische oorzaak. Aangezien ik beide klachten aanpak zit je bij mij altijd op de goede plek.


Ben je aanvullend verzekerd (voor fysiotherapie/oefentherapie) en zijn ze nog niet verbruikt, dan worden mijn behandelingen door de zorgverzekeraar vergoedt.

Via mijn site kun je vrijblijvend een telefonische afspraak maken van een half uur voor meer informatie.

Oefentherapie Doetinchem

Contactpersoon: 

Eveline Smeeten
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-21622662

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer