top of page

Oefentherapie Doetinchem

Leer je eigen therapeut worden.

Vakgebied: 

Oefentherapie- Stress- Lichamelijke klachten

Heb je regelmatig lichamelijke klachten en merk je dat de fysio maar tijdelijk helpt? Leer dan jouw lichaam op een goede manier in het dagelijks leven en tijdens je werk te bewegen. Dan haal jij je eigen klachten weg én voorkom je nieuwe klachten.


Heb je stress- of spanningsklachten, ook dan ben je bij mij op de goede plek. Als psychosomatisch oefentherapeut help ik je om je (onbewuste) angsten aan te pakken, waardoor jij weer vrij wordt om je eigen keuzes te maken.

Lichamelijke klachten hebben vaak een psychische oorzaak. Aangezien ik beide klachten aanpak zit je bij mij altijd op de goede plek.


Ben je aanvullend verzekerd (voor fysiotherapie/oefentherapie) en zijn ze nog niet verbruikt, dan worden mijn behandelingen door de zorgverzekeraar vergoedt.

Via mijn site kun je vrijblijvend een telefonische afspraak maken van een half uur voor meer informatie.

Oefentherapie Doetinchem

Contactpersoon: 

Eveline Smeeten
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-21622662

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page