top of page

Moniek praktijk

Durf buiten de lijntjes te kleuren.

Vakgebied: 

Verliesverwerking- Hooggevoeligheid- Psycho energetisch coach.

Ben je uit je evenwicht geraakt tijdens of na een intensieve levensfase, zoals bijvoorbeeld een overlijden van een dierbare? Zoek je antwoorden op vragen over je gevoeligheid? Of wil je graag inzicht en meer energie?


Graag help ik je hierbij!


Samen gaan we aan het werk en krijg je inzicht in jouw gevoeligheid in relatie tot je omgeving. Met humor en creativiteit leer ik je bewust omgaan met jouw energieveld.


Je krijgt praktische handvatten en tips. Zodat je leert vertrouwen op persoonlijke kracht en intuïtie. Je unieke talenten te omarmen en daardoor vol energie jouw eigen ruimte gaat innemen.

Moniek praktijk

Contactpersoon: 

Moniek Anneveldt
Varsseveld

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-28 85 34 80

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page