Miss Gemstones

Verkoop edelstenen, mineralen en Spiritual Supplies.

Vakgebied: 

Crystal Healer- Edelstenen- Mineralen

Om mezelf meer te ontplooien heb ik een cursus gevolgd als Crystal-Healer (2020) en heb ik mogen ervaren hoe Edelstenen kunnen ondersteunen in de processen die er te leren zijn hier op aarde. In 2021 is mijn webwinkel Miss Gemstones ontstaan vanuit mijn passie voor Edelstenen en hun energie.


Energie Edelstenen

Als je ervan uitgaat en gelooft dat alles energie is, kun je er van uitgaan dat alles een eigen trilling heeft. Die trilling is een vorm van energie. Zo ook Edelstenen & Mineralen. Wil je hierover meer weten?

Het is het belangrijk om stenen te kiezen op gevoel en intuïtie. Stenen ondersteunen je doel/je intentie en de manifestatie.

Op www.missgemstones.nl vind je de beste kwaliteit Edelstenen en Mineralen en vind je meer informatie over wat Edelstenen & Mineralen voor jou kunnen betekenen. Wees Welkom.

Miss Gemstones

Contactpersoon: 

Sabine Roelofs
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-13 80 93 44

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer