Merkbaar- werkt

Jobcoaching voor hardwerkende vrouwen die de grip dreigen te verliezen.

Vakgebied: 

Jobcoaching- Persoonlijke groei

Ik coach hardwerkende vrouwen die de grip dreigen te verliezen omdat ze er altijd voor een andere zijn. Hierin niet meer weten hoe ze oprecht naar hun eigen ik mogen luisteren waardoor ze voorbijgaan aan hun leven in het nu.

Met mijn bewezen kleurmethode, mijn sensitieve wijze van luisteren, weet ik als een echte woordverbinder met een open en respectvolle kijk de vinger op de zere plek te leggen waardoor je patronen kunt doorbreken en eindelijk de lang verwachte stappen durft te zetten.


Ik help je weer op weg door je vastlopende gedachten en patronen te doorbreken, zodat je jouw weg naar je hart weer kunt vinden en onderweg durft te gaan om je dromen te ontdekken en waar te maken.


Merkbaar- werkt

Contactpersoon: 

Miranda Sheridan
Velswijk

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-14 75 93 57

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer