top of page

Massagepraktijk Markerink

Mijn holistische massage laat jou voelen en ervaren wat je lichaam je wil vertellen.

Vakgebied: 

Massage- Holistisch- Bewustwording

Het was alsof ik jaren in een cocon had geleefd. Destijds had ik continu een gespannen gevoel, met name in mijn schoudergebied. Wat ik ook deed, dit gebied wilde maar niet ontspannen. Er waren stukken uit mijn verleden die ik weggestopt had en waar ik geen ruimte aan gaf. Door hier opnieuw naar te kijken en hier wel ruimte aan te geven, heb ik ervaren dat het mogelijk is om ontspanning te voelen in mijn lichaam. Ik mag nu ervaren hoe het voelt om een vlinder te zijn. Open en vrij. Ik leef meer in het NU, precies zoals het is. Daarom is holistische massage mijn grote passie.Ik wil mensen zien opbloeien, zodat ze weer in hun kracht gaan staan. In een veilige en rustige omgeving en met een aandachtvolle aanraking mag jij helemaal jezelf zijn. Hoe kan ik jou verder brengen? Welke plek in jouw lijf heeft extra aandacht nodig? Wat wil dat jou vertellen? Dit maakt mijn vak zo mooi. Samen gaan we op reis. Ga je met me mee?Massagepraktijk Markerink

Contactpersoon: 

Daisy Markerink
Zevenaar

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

0316-71 20 20

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page