Massagepraktijk Markerink

Mijn holistische massage laat jou voelen en ervaren wat je lichaam je wil vertellen.

Vakgebied: 

Massage- Holistisch- Bewustwording

Het was alsof ik jaren in een cocon had geleefd. Destijds had ik continu een gespannen gevoel, met name in mijn schoudergebied. Wat ik ook deed, dit gebied wilde maar niet ontspannen. Er waren stukken uit mijn verleden die ik weggestopt had en waar ik geen ruimte aan gaf. Door hier opnieuw naar te kijken en hier wel ruimte aan te geven, heb ik ervaren dat het mogelijk is om ontspanning te voelen in mijn lichaam. Ik mag nu ervaren hoe het voelt om een vlinder te zijn. Open en vrij. Ik leef meer in het NU, precies zoals het is. Daarom is holistische massage mijn grote passie.Ik wil mensen zien opbloeien, zodat ze weer in hun kracht gaan staan. In een veilige en rustige omgeving en met een aandachtvolle aanraking mag jij helemaal jezelf zijn. Hoe kan ik jou verder brengen? Welke plek in jouw lijf heeft extra aandacht nodig? Wat wil dat jou vertellen? Dit maakt mijn vak zo mooi. Samen gaan we op reis. Ga je met me mee?Massagepraktijk Markerink

Contactpersoon: 

Daisy Markerink
Zevenaar

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

0316-71 20 20

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer