top of page

Marian Sloot Yoga

Praktijk voor yoga, meditatie en massage

Vakgebied: 

Yoga, meditatie en massage

In ons leven gebeurt van alles. We werken, hebben een gezin, familie, vrienden, hobby’s, sociale media, ziekte, gezondheid etc… We leven in een maatschappij die steeds veranderd.


Wat fijn dat er dan yoga is!

Yoga is prestatieloos oefenen met liefde en aandacht voor jezelf.


Mijn naam is Marian Sloot en ik geef sinds 2005 yoga en meditatielessen. Ik ben gediplomeerd Hatha yogadocent en heb de afgelopen jaren verschillende bijscholingen gevolgd op het gebied van yoga en meditatie.


Je kunt bij mij terecht voor groepslessen (max. 9 personen per groep) en individuele begeleiding. Bij de individuele begeleiding stem ik me af op jouw hulpvraag en kan ik op maat gerichte oefeningen met je doen. Denk aan burn-out klachten, hyperventilatie, vermoeidheid, lichamelijke en mentale ongemakken. Daarnaast kun je ook voor een Ayurvedische massage bij mij terecht.


Alles wat ik doe vindt plaats in mijn praktijk in Loerbeek.

Er is veel te vertellen over yoga maar dat weegt niet op tegen de ervaring ervan!

Just do It!

Marian Sloot Yoga

Contactpersoon: 

Marian Sloot
Loerbeek

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-18 22 87 85

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page