top of page

Lef therapie

Massage, burn-out, energetische therapie.

Vakgebied: 

Massage- Burn-out- Energetische therapie

Wil jij weer bruisen van energie?


LEF Therapie is een praktijk voor de krachtige vrouw die soms wat handvatten nodig heeft of die zichzelf ontspanning gunt.

Binnen LEF Therapie maak ik gebruik van lichaamsgericht energetisch therapie, coaching en massage. Ik werk vanuit een holistische benadering (wat inhoudt lichaam en geest zijn één geheel)

Met lichaamsgericht energetisch therapie luister ik naar wat jouw lichaam en onbewuste je vertellen. Zo kan ik zien welke blokkades en patronen er zijn ontstaan.


Met behulp van coaching geef ik jou handvatten hoe hiermee om te gaan. Zodat je deze kunt veranderen.


Met behulp van massage help ik jou om de nummer één veroorzaker van lichamelijke en geestelijke klachten, stress, aan te pakken. Door drukte op het werk of het zoeken naar balans in je gezin kan stress een enorme invloed hebben op ons dagelijks leven. Dit uit zich vaak in je geest, je lijf of je gedrag.


Lef therapie

Contactpersoon: 

Jacqueline Stienissen
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-43 54 53 89

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page