Krachtig ErZijn

Massage- en energetische therapie & life-coach

Vakgebied: 

Massage - Bewustwording - Coaching

Ik werk vanuit een holistische benadering, om zo te ontdekken waar de disbalans en oorzaken van de klacht liggen. Een massage zorgt voor meer verbinding met jezelf, stressverlichtend en geeft ruimte voor heling op elk niveau. Ik combineer verschillende massage technieken samen met aromatherapie & energetische therapie.


Een bewustwordingsmassage & coaching kan een zeer krachtige combi zijn, ervaren wat jouw lijf jou wil vertellen. Wat inzicht geeft tussen mentale en lichamelijke aspecten.


Naast mijn specialisatie; massage voor kinderen met autisme/HSP, begeleid en ondersteun ik ook mensen met HSP en moeders van zorgintensieve kinderen waarbij ik gebruik maak van mijn opgebouwde kennis en levenservaring.


Mijn missie om jou weer bij jezelf te laten komen, vanuit vertrouwen, Krachtig ErZijn!

Krachtig ErZijn

Contactpersoon: 

Claudia Ziegler
Westervoort

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 36 08 01 83

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer