top of page

Kracht ben jij

Ayurvedische-, voetreflex- en metamorfosemassage.

Vakgebied: 

Ayurveda- Massage- Voetreflex

D.m.v. ayurvedische massage, voetreflex massage of metamorfose massage help ik je te ontspannen en in evenwicht te komen. Vaak slaan we spanning, pijn en emoties op in ons lichaam. Dit leidt tot allerlei klachten en uiteindelijk ziekte.

Massage helpt je te voelen, brengt de energie in beweging en helpt de opgeslagen spanning, emoties en pijn los te laten. Hierdoor gaat het weer stromen. Je zult voelen dat er dingen veranderen, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Er komt rust in je hoofd en in je lijf.

Er ontstaat evenwicht en gezondheid. Je krijgt meer energie en voelt je sterker. Waardoor je vanuit jouw eigen kracht en intuïtie gaat leven, in liefde voor jezelf.Ook kunnen we kijken naar jouw constitutietype, en welke voeding je helpt in evenwicht te komen, of juist voor onbalans zorgt. Op deze manier kun je zelf veel doen om in evenwicht te komen en te blijven.


Kracht ben jij

Contactpersoon: 

Patricia Stijntjes
Ruurlo

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-15 40 70 62

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page