Kracht ben jij

Ayurvedische-, voetreflex- en metamorfosemassage.

Vakgebied: 

Ayurveda- Massage- Voetreflex

D.m.v. ayurvedische massage, voetreflex massage of metamorfose massage help ik je te ontspannen en in evenwicht te komen. Vaak slaan we spanning, pijn en emoties op in ons lichaam. Dit leidt tot allerlei klachten en uiteindelijk ziekte.

Massage helpt je te voelen, brengt de energie in beweging en helpt de opgeslagen spanning, emoties en pijn los te laten. Hierdoor gaat het weer stromen. Je zult voelen dat er dingen veranderen, lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Er komt rust in je hoofd en in je lijf.

Er ontstaat evenwicht en gezondheid. Je krijgt meer energie en voelt je sterker. Waardoor je vanuit jouw eigen kracht en intuïtie gaat leven, in liefde voor jezelf.Ook kunnen we kijken naar jouw constitutietype, en welke voeding je helpt in evenwicht te komen, of juist voor onbalans zorgt. Op deze manier kun je zelf veel doen om in evenwicht te komen en te blijven.


Kracht ben jij

Contactpersoon: 

Patricia Stijntjes
Ruurlo en Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-15 40 70 62

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer