top of page

Katha-ros Coaching & Counseling op holistische basis

Therapie met paarden.

Vakgebied: 

Coaching- Systemisch werk- Paardentherapie

Werken aan jezelf met behulp van paarden, verschillende methodieken en een vleugje magie uit het energetische kwantumveld. Stress, Burn-out, trauma therapie, persoonlijke ontwikkeling, HSP.


Ben je op zoek naar professionele hulp om meer inzicht en balans te krijgen in jezelf, in relatie tot een ander of op werk/privé gebied?

Katha-ros kan je helpen met het volgen van je innerlijke kompas. In jou zitten alle antwoorden. Kortom het voelen weer toelaten. Ik ga met jou op zoek naar de oorsprong van het probleem want daar is verbetering en heling mogelijk. Dus geen symptoombestrijding maar een diepe holistische aanpak.Katha-ros is onderscheidend op het gebied van therapeutisch werk met paarden in Gelderland. Alleen medicatie is niet voldoende bij psychische problematiek. Het geeft ondersteuning maar lost het probleem niet op. Uiteindelijk gaat dit ten koste van jouw welzijn en levensgeluk.


Thuis-komen bij jezelf & Thuis-zijn waar je ook bent

vanuit innerlijke kracht


Katha-ros Coaching & Counseling op holistische basis

Contactpersoon: 

Katrien Beijer
Halle

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-28 43 58 58

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page