Katha-ros coaching & counseling op holistische basis

Therapie met paarden.

Vakgebied: 

Coaching- Systemisch werk- Paardentherapie

Werken aan jezelf met behulp van paarden, verschillende methodieken en een vleugje magie uit het energetische kwantumveld. Stress, Burn-out, trauma therapie, persoonlijke ontwikkeling, HSP.


Ben je op zoek naar professionele hulp om meer inzicht en balans te krijgen in jezelf, in relatie tot een ander of op werk/privé gebied?

Katha-ros kan je helpen met het volgen van je innerlijke kompas. In jou zitten alle antwoorden. Kortom het voelen weer toelaten. Ik ga met jou op zoek naar de oorsprong van het probleem want daar is verbetering en heling mogelijk. Dus geen symptoombestrijding maar een diepe holistische aanpak.Katha-ros is onderscheidend op het gebied van therapeutisch werk met paarden in Gelderland. Alleen medicatie is niet voldoende bij psychische problematiek. Het geeft ondersteuning maar lost het probleem niet op. Uiteindelijk gaat dit ten koste van jouw welzijn en levensgeluk.


Thuis-komen bij jezelf & Thuis-zijn waar je ook bent

vanuit innerlijke kracht


Katha-ros coaching & counseling op holistische basis

Contactpersoon: 

Katrien Beijer
Halle

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-28 43 58 58

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer