top of page

Judith Arendsen

Visionair en wegwijzer voor mensen en bedrijven.

Vakgebied: 

Energetisch therapeut en healer- Universele Lichttaal- Transformationeel leiderschap

Of je nu een mens of een bedrijf bent. Het begint in de oorsprong bij het loslaten van wat je denkt te (moeten) zijn en het omarmen van wat er mogelijk is! De mogelijkheden zijn oneindig. Je moet alleen willen uitreiken.

Ik geloof erin dat we onze angst moeten leren herkennen en in de ogen kijken. Als we de angst doorvoeld hebben, is het aan ons om onze verlangens te gaan herkennen en neerzetten.


Mijn talent is om zaken open te breken en het nieuwe te implementeren. Wat is het resultaat als je dit proces met mij aangaat:

Vrijheid Ruimte Rust

Creativiteit Oplossingen Community

Energie Potentieel Tijd over hebben

Gemak Plezier Authenticiteit

Simpel Natuurlijke kracht


Mijn methodes zijn vernieuwend en ik zet mijn eigen tools in. Dat maakt dat elke behandeling ook anders is. Je krijgt wat je op dat moment écht nodig hebt. Wat ik je kan garanderen, is dat iedereen met een oase aan rust en nieuwe inzichten naar huis gaat. En dan begint de vernieuwing. Want bij nieuwe inzichten horen nieuwe keuzes. Dan ben jij aan zet.


Judith Arendsen

Contactpersoon: 

Judith Arendsen
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-10 01 43 10

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page