top of page

JPStyleOver

Imago consultant – Advies voor de persoonlijke en zakelijke markt.

Vakgebied: 

Kleuranalyse – Stijladvies – Imago

Stel jij jezelf ook wel eens de vraag, geven mijn kledingkeuzes de door mij gewenste uitstraling. Voel ik mij vrolijk in de kleding die ik draag.


Stijlvol jezelf zijn met de uitstraling die bij jou past, je uiterlijk zorgt daarvoor het vertelt een verhaal. Klopt dit met wat je wilt laten zien. Je verfijnde stijl vergroot je zelfvertrouwen. Wat doet kleding met je, waar moet je op letten om jouw figuur het mooiste tot zijn recht te laten komen, een figuuranalyse en een stijladvies kan je hierbij helpen.


Een Kleuranalyse is een ideeënbron en laat zien wat jouw persoonlijke kleuren zijn die jouw uiterlijk versterkt. Je persoonlijke kleurenpallet is essentieel voor een goede garderobe. Wil je ’s morgens niet nadenken over je kledingstijl voor een energieke dag, dan is een garderobe-styling een uitkomst.

Heb ik jouw nieuwsgierigheid gewekt, voor een verfijnd en deskundig advies van een Kleuranalyse, Stijladvies, Garderobe-styling, Imagostyling of een Workshop Kleur & Stijl.

JPStyleOver

Contactpersoon: 

Jeanette Saffrie
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 51 42 60 76

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page