JPStyleOver

Imago consultant – Advies voor de persoonlijke en zakelijke markt.

Vakgebied: 

Kleuranalyse – Stijladvies – Imago

Stel jij jezelf ook wel eens de vraag, geven mijn kledingkeuzes de door mij gewenste uitstraling. Voel ik mij vrolijk in de kleding die ik draag.


Stijlvol jezelf zijn met de uitstraling die bij jou past, je uiterlijk zorgt daarvoor het vertelt een verhaal. Klopt dit met wat je wilt laten zien. Je verfijnde stijl vergroot je zelfvertrouwen. Wat doet kleding met je, waar moet je op letten om jouw figuur het mooiste tot zijn recht te laten komen, een figuuranalyse en een stijladvies kan je hierbij helpen.


Een Kleuranalyse is een ideeënbron en laat zien wat jouw persoonlijke kleuren zijn die jouw uiterlijk versterkt. Je persoonlijke kleurenpallet is essentieel voor een goede garderobe. Wil je ’s morgens niet nadenken over je kledingstijl voor een energieke dag, dan is een garderobe-styling een uitkomst.

Heb ik jouw nieuwsgierigheid gewekt, voor een verfijnd en deskundig advies van een Kleuranalyse, Stijladvies, Garderobe-styling, Imagostyling of een Workshop Kleur & Stijl.

JPStyleOver

Contactpersoon: 

Jeanette Saffrie
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 51 42 60 76

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer