top of page

House of Green Beauty en Lifestyle

Holistisch beauty therapeut en lifestyle coach.

Vakgebied: 

Beauty- Healing- Therapie

Jouw route naar innerlijke & uiterlijke schoonheid


Een stralende huid komt van binnenuit. De huid is een spiegel van wat zich in jouw hoofd en lichaam afspeelt. Mijn behandelingen gaan daarom verder dan in een reguliere schoonheidssalon.


Ik vertrouw op eeuwenoude schoonheidsrituelen, passend gemaakt voor wat jij als moderne zelfbewuste vrouw nodig hebt. Met natuurzuivere en 100% biologische producten zorg ik voor duurzame huidverbetering. Door diepere oorzaken achter huidproblemen aan te pakken, zorg ik voor échte verbetering van de huid.


Mijn behandelmethode is een mix tussen holistische coaching, huidverbetering met hoogwaardige apparatuur & natuurlijke producten en het versterken van jouw innerlijke balans. Je gaat even terug naar alleen voelen, naar het hier en nu.


Wees welkom en maak kennis met mijn manier van werken.

House of Green Beauty en Lifestyle

Contactpersoon: 

Edyta Zielinska
Sinderen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-13 56 60 23

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page