top of page

Hartekern

Psychodynamische therapie & coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Vakgebied: 

EMDR - Psychodynamische therapie - Burn-out

“Durf jij naar binnen te kijken?”

Ik begeleid je graag in dit proces, soms mild, soms provocerend en het liefst met een beetje humor.


In therapie & coaching krijg je inzicht in hoe je gedachten, gevoelens, gedrag, gezondheid en eerdere ervaringen met elkaar samenhangen. Het geeft je inzicht in waar de problemen zijn ontstaan en wat er nodig is ze op te lossen.


Als psychodynamisch therapeut heb ik kennis van verschillende therapie- en werkvormen, waardoor ik altijd wel kan inhaken op jouw specifieke vraag. Aan alleen praten in de stoel doe ik niet.

We gaan actief aan de slag waardoor je letterlijk en figuurlijk in beweging komt.

De cliënten die in mijn praktijk komen hebben verschillende achtergronden, klachten, vragen en leeftijden.

Klachten als stress, burn-out, neerslachtigheid of depressie. Moeilijkheden op het werk of op school. Verslaving, angsten en fobieën. Nare ervaringen in het verleden. Het verlies van een dierbare maar geen plekje kunnen geven. Vage lichamelijke klachten, aanhoudende vermoeidheid, relatieproblemen en zingevingsvragen.

Hartekern

Contactpersoon: 

Yvonne Bouman
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 -28 83 45 65

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page