top of page

Fint Flow

Fint Flow terug naar je eigen natuur.

Vakgebied: 

Energetisch en Psychosociaal therapeut- Natuur

In natuurlijke (flow)staat van zijn gaat alles moeiteloos, ben je dichtbij jezelf en ben je in staat om gezonde keuzes te maken.


Door allerlei levensomstandigheden en verschillende vormen van trauma raak je echter steeds verder verwijderd van je eigen natuur. Je leert vaak al vroeg in je jeugd om je aan te passen aan de omstandigheden en de omgeving. M.a.g. dat je steeds weer bij jezelf weg gaat en niet in verbinding bent met jezelf en je eigen behoeftes. Vaak zijn we ons hier niet van bewust omdat heel veel zich afspeelt in ons onderbewuste.

Door het onbewuste bewust te maken krijg je meer inzichten in jezelf.

Als ervaringsdeskundige en energetisch psychosociaal therapeut werk ik met energie, kennis en verschillende tools om jou systeem weer in balans te brengen. Zodat je weer dichterbij jezelf komt en je meer verbinding kunt ervaren. Wat zorgt voor meer rust, ontspanning, energie en levensvreugde.


Durf jij de 1e stap te zetten om dichterbij jezelf te komen?


Wil jij een gratis kennismakingsgesprek?


Fint Flow

Contactpersoon: 

Leonie Fintelman
Gaanderen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 27 31 53 58

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page