Fint Flow

Fint Flow terug naar je eigen natuur.

Vakgebied: 

Energetisch en Psychosociaal therapeut- Natuur

In natuurlijke (flow)staat van zijn gaat alles moeiteloos, ben je dichtbij jezelf en ben je in staat om gezonde keuzes te maken.


Door allerlei levensomstandigheden en verschillende vormen van trauma raak je echter steeds verder verwijderd van je eigen natuur. Je leert vaak al vroeg in je jeugd om je aan te passen aan de omstandigheden en de omgeving. M.a.g. dat je steeds weer bij jezelf weg gaat en niet in verbinding bent met jezelf en je eigen behoeftes. Vaak zijn we ons hier niet van bewust omdat heel veel zich afspeelt in ons onderbewuste.

Door het onbewuste bewust te maken krijg je meer inzichten in jezelf.

Als ervaringsdeskundige en energetisch psychosociaal therapeut werk ik met energie, kennis en verschillende tools om jou systeem weer in balans te brengen. Zodat je weer dichterbij jezelf komt en je meer verbinding kunt ervaren. Wat zorgt voor meer rust, ontspanning, energie en levensvreugde.


Durf jij de 1e stap te zetten om dichterbij jezelf te komen?


Wil jij een gratis kennismakingsgesprek?


Fint Flow

Contactpersoon: 

Leonie Fintelman
Gaanderen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 27 31 53 58

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer