Enerchiquer

Begeleidt naar een evenwichtiger en energieker leven.

Vakgebied: 

Mentaal- Kleurenleer- Relatie

Ik ben Monique Peters, echtgenote, moeder en oma. Liefdevol, zorgzaam, verantwoordelijk en krachtig zijn eigenschappen die mij het meest typeren. Ik help mensen die op zoek zijn naar zelfacceptatie en daardoor in staat zijn hun band en connectie met een ander te versterken, aan te halen of juist los te kunnen laten.

Ik maak daarbij gebruik van non verbale technieken en methodieken die gericht zijn op het welzijn van mensen met zorg voor en over het gezin.

Wanneer de mate van motivatie, capaciteit en gelegenheid in evenwicht is, zal gedragsverandering effectief mogelijk zijn.
Ik ben onderlegd in energetische en holistische geneeswijzen, creatieve therapie, body en mind release, non-verbale communicatie, imago- en houdingsleer, kleurentherapie, mentale gezondheid, levensloop- en loopbaanbegeleiding. Door toepassing van deze kennis ben ik in staat cliënten met o.a. vermoeidheidsklachten sneller op de been te helpen.
Enerchiquer

Contactpersoon: 

Monique Peters
Gaanderen

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-10 25 98 83

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer