top of page

De kracht van je adem

Angst, adem en mindsetcoaching.

Vakgebied: 

Angst- Overtuigingen- Adem

Mijn naam is Nanda van Londen. Geboren op 24 januari 1985. Ik woon in Wijnbergen met mijn man( Bart) en twee dochters ( Joy & Mila).

Ik heb 9 jaar geleden na mijn 2de bevalling een angststoornis gekregen en dat was mega heftig. Maar gelukkig kan ik nu zeggen dat ik daar super dankbaar voor ben.

Door die heftige gebeurtenis ben ik op zoek gegaan naar mezelf.

Ik heb ontzettend veel gedaan en geleerd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ontdekte dat we zelf invloed kunnen hebben op hoe we ons willen voelen of welke gedachtes we willen denken. Maar ook dat we onze overtuigingen kunnen veranderen zodat we onszelf sterker en zelfverzekerder gaan voelen.En ik gebruik daarvoor de adem als basis.

Waarom?

Omdat je door anders te leren ademen sneller meer rust kunt creëren en je staat van zijn kunt veranderen.

Waardoor je ook weer betere keuzes gaat maken.

“Ik ben goed zoals ik ben.”
De kracht van je adem

Contactpersoon: 

Nanda van Londen
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-43 02 08 90

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page