top of page

De IJkpraktijk

Natuurgeneeskundige en leefstijlcoach.

Vakgebied: 

Natuurgeneeskunde- Leefstijl- Gezondheid

Als natuurgeneeskundige zet ik mij graag in om mensen te helpen de juiste balans te (her)vinden in hun gezondheid. De kracht van de natuur, de kracht van ons eigen lichaam en een stuk bewustwording hierin vormen samen de kern. Met de natuur als inspiratie werken aan een gezonde balans, daar ga ik voor!


Gezondheid is zoveel meer dan klachtenvrij zijn. Ons lichaam is niet enkel ons lijf. Het is een samenspel van heel veel. Alles is verbonden en heeft invloed op elkaar. Niets staat op zich zelf.

Werken aan een gezonde balans, is leren ontdekken wat jouw lichaam vertelt enerzijds en het daar naar leren luisteren anderzijds. Alles wat ik inzet is gebaseerd op of vanuit de natuur.


Wat ik hierin heel belangrijk vind en wat mijn vak zo mooi maakt, is dat alles is afgestemd op jou persoonlijk. Dat maakt samen werken aan gezondheid echt waardevol.

De IJkpraktijk

Contactpersoon: 

Natasha Eikenhorst
Halle

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-51 95 69 56

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page