De IJkpraktijk

Natuurgeneeskundige en leefstijlcoach.

Vakgebied: 

Natuurgeneeskunde- Leefstijl- Gezondheid

Als natuurgeneeskundige zet ik mij graag in om mensen te helpen de juiste balans te (her)vinden in hun gezondheid. De kracht van de natuur, de kracht van ons eigen lichaam en een stuk bewustwording hierin vormen samen de kern. Met de natuur als inspiratie werken aan een gezonde balans, daar ga ik voor!


Gezondheid is zoveel meer dan klachtenvrij zijn. Ons lichaam is niet enkel ons lijf. Het is een samenspel van heel veel. Alles is verbonden en heeft invloed op elkaar. Niets staat op zich zelf.

Werken aan een gezonde balans, is leren ontdekken wat jouw lichaam vertelt enerzijds en het daar naar leren luisteren anderzijds. Alles wat ik inzet is gebaseerd op of vanuit de natuur.


Wat ik hierin heel belangrijk vind en wat mijn vak zo mooi maakt, is dat alles is afgestemd op jou persoonlijk. Dat maakt samen werken aan gezondheid echt waardevol.

De IJkpraktijk

Contactpersoon: 

Natasha Eikenhorst
Halle

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-51 95 69 56

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer