top of page

ContextueelWerk

Stress? De realiteit is je redding!

Vakgebied: 

Zelfregie – Familie en relatie – Traumaverwerking

Op naar mentale vrijheid, zelfwaarde, zelfregie en gezonde relaties.


Elk stressvol levensaspect is de moeite waard om te onderzoeken!


Ik bied individuele trajecten, workshops en cursussen, aanbod- en vraaggestuurd.

Daarbij houd ik van een structurele aanpak, ervaringsleren en experimenteren, van mijn rol als facilitator en van het vertrouwen dat ieder de wijsheid in zichzelf heeft, die nodig is om Prettig Leven vorm te geven.


Ik ben opgeleid tot Contextueel-systemisch therapeut, Int. gecertificeerd facilitator for The Work en Ervaringsdeskundige sociaal domein (herstel whiplash), mijn oorspronkelijke beroep was Leerkracht (v)so.

ContextueelWerk

Contactpersoon: 

Marianne L. van der Meer
Doetinchem

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06 - 40 16 30 47

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page