top of page

Buiten Groeien Coaching

Ieder mens loopt weleens vast, ik help je om weer in je kracht te gaan staan.

Vakgebied: 

Coaching in de natuur – Intuïtie – Persoonlijk leiderschap

Jij merkt dat je het anders wilt in je leven, je wilt bijvoorbeeld meer (zelf)vertrouwen en gaan staan voor jezelf.

Je wilt ander werk of toch voor jezelf beginnen?

Je staat op het punt een nieuwe keuze te maken, maar twijfelt. Je vraagt je af waar jij nu staat in het geheel, je wilt je niet meer wegcijferen.

Je voelt dat de stress teveel wordt en verlangt naar rust… Hoe krijg je het helder?


Samen gaan we de natuur in en onderzoeken al wandelend wat jouw diepe verlangen is.

Hoe wil je leven? Wat maakt dat dit niet lukt?

Ik bied je een veilige ruimte waar alles gehoord, gezien en gevoeld mag worden. Het antwoord zit, vaak onbewust, al in je. We maken dat wat onbewust is bewust met behulp van de natuur. Dat wat gezien wordt zal automatisch veranderen, in jouw natuurlijke tempo.


Coaching in de natuur biedt een krachtige meerwaarde op coaching binnen vier muren.

De natuur werkt rustgevend, spiegelt en door in beweging te zijn komt alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd ook makkelijker in beweging.Buiten Groeien Coaching

Contactpersoon: 

Ilse Kock
Ulft (en omstreken)

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06- 46 43 83 31

Deel jouw ervaring
gemiddelde waardering 3 uit 5, gebaseerd op 150 stemmen, reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

Marielle
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne koppelt als geen ander de kennis en gevoeligheid van het familie systeem aan de mogelijkheden van zijnsorientatie. Hierdoor heeft ze mij geholpen mijn patronen zichtbaar te maken en om ze, op mijn manier, aan te kijken. Dit is voor mij een interessant en meeslepend proces waarin mijn emoties vrij langs mogen komen. Dit proces brengt mij precies op de plek waar ik moet zijn om dat aan te kunnen kijken wat ik te doen heb en zo te kunnen doen wat ik echt wil doen en mij kan verbinden met die mensen waar ik echt mee wil verbinden. Elke sessie met Susanne is voor mij een reis, een overgave, een openbaring, een inzicht en een stap verder in het (her) vinden van mijn plek.

I recommend this product.

Shahin
gemiddelde waardering 5 uit 5

21 jan. 2023

Susanne heeft een respectvol en warme houding. Mijn belang stond in de sessies altijd voorop. Ze is deskundig en diepzinnig, zorgvuldig en betrokken.De vertrouwelijkheid wordt oprecht bewaakt. Een gids die duidelijk leiding heeft en tegelijkertijd zich inzet om mij te kunnen volgen.

I recommend this product.

Jitske Peters
gemiddelde waardering 5 uit 5

29 dec. 2022

De eerste keer dat ik bij Nadia kwam voelde het meteen erg vertrouwd. Ik heb een bijzondere klik met Nadia en voel me ontzettend op me gemak bij haar. Ze begrijpt me volkomen en ik ervaar meer balans in mijn leven nu. Ik begrijp nu pas goed dat hooggevoelig een meerwaarde in mijn leven is geworden. En daar ben ik Nadia heel erg dankbaar voor!

I recommend this product.

Geen reviews meer

bottom of page