Body Stress Release regio Doetinchem

Body Stress Release practitioner.

Vakgebied: 

Body Stress Release- BSR- Spierspanning

Body Stress Release betekent letterlijk: lichaamsspanning loslaten. Het ondersteunt het zelfherstellende vermogen van het lichaam en kan daarom een uitkomst zijn bij uiteenlopende klachten. Klachten die het gevolg zijn van teveel opgebouwde en vastgezette spierspanning. BSR is een zachte, manuele techniek die het lichaam stimuleert om deze spanning los te laten waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. BSR is voor iedereen, van jong tot oud, gezond of ziek.

Oorzaken van Body Stress: Lichamelijke overbelasting ontstaat door bv. onjuiste werkhouding, een verkeersongeval, een val of verkeerd tillen. Mentale overbelasting ontstaat onder andere bij heftige emoties zoals shock, relatieproblemen, verlies van een dierbare, depressie, burn-out. Chemische overbelasting ontstaat door overgevoeligheid voor of (langdurige) blootstelling aan bepaalde stoffen. Denk hierbij aan bv. narcose, kunstmatige kleur- en smaakstoffen, medicijnen, schoonmaakmiddelen

Body Stress Release regio Doetinchem

Contactpersoon: 

Anika Meijer
Terborg

logo-limodo_Tekengebied-1-e1618471743170.png

Contact

06-30 12 03 24

Deel jouw ervaring
3.0
150 reviews
0% raadt deze dienst aan
Schrijf een review

Dank je voor het plaatsen van jouw ervaring! 

T. de Jong

5 sep. 2022

Cindy is ontegenzeglijk een zeer sensitief en helder-voelend mens, maar tegelijkertijd ook heel aards en praktisch. Mijn gesprekken met haar zijn heel nuttig geweest, en werken nu nog steeds door.
Ook heb ik geleerd enkele basale kruidentincturen te maken die weldoend voor me zijn. Met name haar focus op het hart vind ik heel bijzonder, ze weet daar heel veel van, en kan daar ook prachtige geleide meditaties over geven.

I recommend this product.

Sanne

5 sep. 2022

Cindy weet wat ze doet. In alle rust, met alle aandacht en vol voelbare liefde voor de persoon en voor haar vak.

I recommend this product.

Fabian

1 sep. 2022

I recommend this product.

Geen reviews meer